Kindercorso Sassenheim
08-april-2024
Zaterdag  20 april is het zover! Dan rijdt de sassemse kindercorso weer door het dorpshart! Kinderen rijden met een met bloemen versierd vervoersmiddel mee in de kleurrijke optocht die muzikaal wordt begeleid door de jeugdband van Adest Musica.
Lees meer
HLT Bon 2024
18-december-2023
Gemeente Teylingen deelt jaarlijks de HLT-bon uit, aan de medewerkers van de werkorganisatie én mantelzorgers binnen de gemeente.  Wil jij als winkelier in één van onze kernen de HLT-bon (van gemeente Teylingen) innemen? Dat kan! Download de brief en meld je aan zodat de gemeente op haar website kan publiceren dat de bon ook bij jouw winkel kan worden ingeleverd.
Lees meer
Aankomst Sinterklaas in Sassenheim
09-november-2023
Goed nieuws uit Spanje! Sinterklaas heeft laten weten de dat Stoomboot goed op koers ligt en op zaterdag 18 november om 13.30 uur zal aanmeren aan de Oosthaven (bij de brandweer) in Sassenheim.
Lees meer
Zienswijze ontwerpbestemmingsplan Nieuw Boekhorst
01-november-2023
Op 1 november hebben de ondernemers gezamenlijk met de ondernemersvereniging een zienswijze ingediend op het ontwerpbestemmingsplan Nieuw Boekhorst te Voorhout.
Lees meer
Nieuwsbrief #46
06-augustus-2023
Lees onze 46e nieuwsbrief online met daarin Vincent Snoeker 'In the Spotlight', nieuws over bruggen en viaducten aan de A44, nieuwe leden en leuke evenementen voor jou als ondernemer in Teylingen.
Lees meer
In the spotlight: Vincent Snoeker
01-augustus-2023
Vincent Snoeker heeft met zijn bedrijf Studio Gradi van zijn grote passie zijn werk gemaakt: het bedenken en produceren van opdrachtfilms, video’s en animaties voor bedrijven. Hij vertelt je er vol enthousiasme graag zelf over!
Lees meer
Evenement Oneindige Energie
19-juli-2023
Het lijkt nog ver weg, maar zet donderdag 7 december alvast in je agenda want ZakelijkZuiniger gaat live! Op deze dag vindt het grootste, groene, zakelijke evenement ONEINDIGE ENERGIE voor ondernemers in de Duin- en Bollenstreek plaats en jij kan daar bij zijn!
Lees meer
Business & Bites Bollenstreek
05-juli-2023
Kom op 22 augustus naar Huys Dever om met zo'n 500 andere ondernemers te netwerken én te genieten van heerlijk eten en drinken. BPT heeft 50 kaarten beschikbaar voor haar leden, dus meld je snel aan.
Lees meer
Vijf wethouders economie ondertekenen overeenkomst met Economic Board
23-juni-2023
Vandaag ondertekenden de vijf wethouders economie uit de Duin en Bollenstreek een overeenkomst met de Economic Board Duin en Bollenstreek (EBDB). Hiermee kan de EBDB aan de slag met haar opdracht: het vergroten van de brede welvaart in de streek.
Lees meer
ZakelijkZuiniger helpt ondernemers met verduurzamen
20-juni-2023
De gemeenten Noordwijk, Hillegom, Lisse en Teylingen hebben samen met Greenport Duin- en Bollenstreek, Bedrijfsleven Bollenstreek en de Provincie Zuid-Holland een mkb-deal gesloten om een regionaal loket op te zetten en ondernemers in de Bollenstreek te helpen bij de energietransitie.
Lees meer
Nieuwe datum HaringParty 2023
19-juni-2023
We willen je graag op de hoogte brengen van een wijziging in de datum van onze jaarlijkse HaringParty in Warmond. Vanwege de kwaliteit van de nieuwe haring hebben we besloten om het evenement een week later te organiseren. De nieuwe datum is woensdag 28 juni. We hopen dat de de haring dan voldoende vet is voor de beste smaakervaring.
Lees meer
HLT-bon
13-juni-2023
Als winkelier de HLT-bon van gemeente innemen? Meld je aan bij de gemeente, zodat jouw bedrijfsnaam op de website komt te staan als innamepunt.
Lees meer
Proef verbetering verkeersveiligheid centrum Sassenheim
31-mei-2023
Vanaf 30 mei t/m 27 juli 2023 sluit gemeente Teylingen de kruising in het centrum van Sassenheim af voor doorgaand verkeer. Dit is een van de actiepunten uit de Centrumvisie van Teylingen. Met de proef wil de Teylingse raad de kruising veiliger inrichten voor winkelend publiek en zo de verblijfskwaliteit verhogen.
Lees meer
In the spotlight: Albert Versluis
24-mei-2023
Elke maand zetten we een ondernemer 'In the spotlight', waardoor je hem/haar beter leert kennen. Deze keer is Albert Versluis, vicevoorzitter van BPT, eigenaar van Versluisgroep en levensgenieter aan zet om wat meer over zichzelf, zijn drijfveren en kernwaarden te vertellen.
Lees meer
Sportief Evenement op woensdag 17 mei
17-mei-2023
Ben jij klaar om samen met collega-ondernemers een golfervaring te beleven die je nog nooit eerder hebt meegemaakt? Maak je dan klaar voor een sportieve avond op de Schotse greens!
Lees meer
Una serata di gusto
19-april-2023
Op woensdag 19 april hebben we bij Melman Business & Casuals genoten van een avond vol Italiaanse sfeer, wijnproeverij en heerlijke hapjes.
Lees meer
BPT en Sportraad Teylingen ontvangen gastsprekers
15-maart-2023
Voorzitter van VV Foreholte, Rogier Hoeijmans, opende de avond met een korte weergave van wat de positie van een vereniging als Foreholte is in Voorhout. VV Foreholte behoort met haar 1.350 leden bij de 5% grootste voetbalverenigingen van Nederland en wordt geheel door vrijwilligers georganiseerd en is niet weg te denken als sociaal maatschappelijke functie in het dorp. 
Lees meer
Hulp voor bedrijven om anders met energie om te gaan
20-februari-2023
De gemeenten Hillegom, Lisse, Teylingen en Noordwijk hebben vrijdag 17 februari 2023 samen met Bedrijfsleven Bollenstreek en de Greenport Duin- en Bollenstreek een MKB-Deal gesloten om de energietransitie voor het Midden- en Klein Bedrijf (MKB) in de regio te versnellen.
Lees meer
Warmond wil op weg naar meer Jan Steen-beleving
18-februari-2023
Jan Steen nog beter kunnen ervaren en beleven in Warmond, dat is het doel van de stichting Jan Steendorp Warmond.
Lees meer
Opening Dirks vishandel in Voorhout
15-februari-2023
Vishandel Klok aan de Herenstraat in Voorhout is vanaf 13 januari jl. overgenomen door Dirks Vishandel. Eerder waren er al filialen in Katwijk en Noordwijk. Er is circa 5 weken hard gewerkt om de winkel om te zetten naar de stijl van Dirks vishandel. Op dinsdag 14 februari werd de officiële opening gevierd.....
Lees meer
Inspraaknotitie raadsvergadering 2 februari inzake Parkeerkelder
03-februari-2023
Donderdag 2 februari heeft vicevoorzitter BPT Albert Versluis ingesproken inzake de parkeerkelder in Sassenheim
Lees meer
BBQ / Winter / SkiParty 15 februari
27-januari-2023
Ons tweede evenement van 2023 wordt er één die past bij de tijd van het jaar. De BBQ/Winter/SkiParty bij Gebr. Wop in Sassenheim wordt een gezellige avond.
Lees meer
Wethouder Koek bedankt Citymanagement Teylingen
13-januari-2023
Eind vorig jaar werd het convenant tussen de Stichting Citymanagement Teylingen (CMT) en de gemeente Teylingen beëindigd. Reden voor wethouder Elsbeth Koek om het bestuur te bedanken voor alle inspanningen in de afgelopen zes jaar. Zij deed dit in het bestuurscentrum Voorhout tijdens een bijeenkomst waar de eindevaluatie werd besproken.
Lees meer
1e OndernemersCafe 2023
12-januari-2023
Kom op vrijdag 27 januari naar het eerste BPT-OndernemersCafé van 2023!
Lees meer
Gelukkig NieuwjaarOntbijt
09-januari-2023
Woensdag 11 januari aanstaande staat onze eerste bijeenkomst voor 2023 op de (menu)kaart. Alle ondernemers van Teylingen, lid of geen lid van BPT, zijn van harte welkom tijdens het Gelukkig NieuwjaarOntbijt van 07.30-09.30 uur bij Dekker Warmond. Kom ook! Maak kennis met collega-ondernemers en geniet tijdens het heerlijke ontbijt niet alleen van het eten maar ook van prettige gesprekken.
Lees meer
HLT-bon
31-december-2022
Ook voor het jaar 2022 heeft de directie van HLTsamen in samenspraak met het HLT-bestuur besloten medewerkers een eindejaar attentie te schenken ter waarde van € 75,--
Lees meer
Nieuws van BPT: Nieuwsbrief #41
30-december-2022
Lees onze 41e nieuwsbrief online met daarin uiteraard een woord van onze voorzitter Guy Seelen, stellen we de nieuwe leden aan je voor en vind je ons jaarprogramma terug.
Lees meer
Nieuws van BPT: Nieuwsbrief #40
21-november-2022
Lees onze 40e nieuwsbrief online met daarin uiteraard een woord van onze voorzitter Guy Seelen, stellen we de nieuwe leden aan je voor en blikken we terug op de bijeenkomst 'Duurzamer Ondernemen'.
Lees meer
Duurzamer Ondernemen, het moet en het kan
17-november-2022
Het loket Zakelijk Zuiniger is live en ondernemers kunnen daar terecht voor hun vragen rondom duurzamer ondernemen, zoals het verplichte energielabel C. Reden genoeg voor Business Platform Teylingen (BPT) om een bijeenkomst te organiseren om haar leden - en alle Teylingse ondernemers – woensdag 16 november in het business home van korfbalvereniging TOP te informeren over wat er moet en kan op het gebied van duurzamer ondernemen.
Lees meer
Werkzaamheden Liander Hoofdstraat Sassenheim
10-november-2022
De Dirk gaat nieuwbouwen en daarom is Liander genoodzaakt om op zeer korte termijn een bestaande elektrakabel te verleggen. Daar wordt al op maandag 14 november 2022 gestart.
Lees meer
Bijeenkomst Duurzamer Ondernemen - 16 november
02-november-2022
Hoor op woensdagavond 16 november alles over hoe jij als ondernemer kunt zorgen dat jij duurzamer onderneemt. Twee experts vertellen je hier alles over.
Lees meer
Ondernemersontbijt gemeente Teylingen - 18 november
28-oktober-2022
Op vrijdag 18 november is het de Dag van de Ondernemer en dat viert de gemeente graag met de Teylingse ondernemers tijdens een ontbijt.
Lees meer
Vacature penningmeester
27-oktober-2022
Wij zijn op zoek naar een nieuwe penningmeester die de taken van onze huidige penningmeester over kan nemen.
Lees meer
Intocht Sinterklaas
26-oktober-2022
Op zaterdag 12 november komt Sinterklaas aan in Voorhout en Sassenheim. Waar precies lees je hieronder.
Lees meer
Banenmarkt Provalu - 17 november 2022
25-oktober-2022
Meld je als werkgever aan voor de banenmarkt van Provalu op donderdag 17 november aanstaande. Ontmoet werkzoekenden, breng jij vacatures op de markt en doe inspiratie op.
Lees meer
Korte terugblik WinterBBQ - 19 oktober 2022
24-oktober-2022
Geen echt winterse sferen, maar wel ontzettend sfeervol op het terras van Welgelegen Kitchen & Drinks Voorhout. De Big Green Egg zorgde voor heerlijk eten.
Lees meer
De energietransitie is geen vraag meer, maar een must
14-oktober-2022
Rob de Mooij: “Het is begrijpelijk dat bedrijven energie niet als core business beschouwden, maar dat is gewoon geen optie meer.” Duurzamer met energie omgaan, dat is een opgave die we allemaal hebben. Vanuit de gemeente wordt dit ook gestimuleerd. Niet alleen voor particulieren maar ook voor ondernemers. 
Lees meer
Eerste BPT Netwerk Ontbijt groot succes - 5 oktober 2022
05-oktober-2022
Het eerste Business Platform Teylingen (BPT) Netwerk Ontbijt op woensdag 5 oktober bij Nozems in Sassenheim was een groot succes. De geur van verse koffie trok ruim 40 ondernemers en wethouders die ’s ochtends vroeg de slaap uit de ogen wreven.
Lees meer
Lunch B&W en BPT - 28 september 2022
29-september-2022
Kennismaken met de nieuwe wethouders en tegelijkertijd het gesprek aangaan. Dat gebeurde op woensdag 28 september in Voorhout.
Lees meer
ALV kern Sassenheim - dinsdag 11 oktober
28-september-2022
Ben je ondernemer in de kern Sassenheim, dan is dit bericht speciaal voor jou. Op 11 oktober vindt de algemene ledenvergadering 2022 plaats. Meld je snel aan!
Lees meer
Behoefte bedrijventerreinen in Bollenstreek
28-september-2022
Welke behoefte is er bij onze ondernemers als het gaat om bedrijventerreinen. Zijn er meer nodig? Zo ja, hoeveel en hoe groot? We inventariseerden dit.
Lees meer
Brief Dirk inzake bouw nieuwe supermarkt
26-september-2022
Dirk van den Broek gaat een nieuwe supermarkt realiseren op de oude locatie aan de Hoofdstraat in Sassenheim. Wat dat precies betekent voor de omwonenden laat de supermarktketen weten in een brief.
Lees meer
Markt van Sassem - vrijdag 9 september
12-augustus-2022
Markt van Sassem Op vrijdag 9 september vindt van 10.00-18.00 uur een braderie - de Markt van Sassem - plaats in het winkelcentrum van Sassenheim, een mooi alternatief voor de Nacht van Sassem.
Lees meer
Nacht van Sassem gaat niet door
11-augustus-2022
De Nacht van Sassem gaat niet door en daarvoor in de plaats is de Markt van Sassem op 9 september, van 10-18 uur.
Lees meer
HLT-bonnen voor mantelzorgers
08-juli-2022
Gemeentes Hillegom, Lisse en Teylingen hebben een speciale HLT-bon uitgegeven aan mantelzorgers. Je leest hier alles over het innemen en declareren.
Lees meer
Quick wins gemeente Teylingen verbeteren aantrekkelijkheid centra
07-juli-2022
Met het toevoegen van extra van watertappunten en nieuwe fietsparkeerplekken wil gemeente Teylingen zich inzetten om quick wins te behalen. Het doel is de aantrekkelijkheid van de centra vergroten.
Lees meer
Economie in Leidse regio opnieuw robuust te noemen: Rapport Economie 071
06-juli-2022
De economie van de Leidse regio heeft de coronacrisis goed doorstaan. Dat blijkt uit de Index071, de regionale economische monitor. Deze is opgesteld door bureau Blaauwberg in opdracht van Economie071.
Lees meer
ZomerAvond Borrel op 20 juli 2022
29-juni-2022
Of je nu net terug bent van vakantie, nog op vakantie gaat of deze zomer thuis blijft: kom op 20 juli gezellig naar onze ZomerAvond Borrel
Lees meer
HLT-cadeaubon mantelzorgers
28-juni-2022
Ook mantelzorgers krijgen nu deze cadeaubonnen, als blijk van waardering aan de mantelzorgers in ons verzorgingsgebied (Hillegom, Lisse, Sassenheim, Voorhout en Warmond).
Lees meer
Haring happen en netwerken: een succes!
27-juni-2022
De Hollandse Nieuwe, Brasserie Coazy aan het water, heerlijke live muziek van The Wallpapers en het mooie weer waren de ingrediënten voor deze langverwachte haring party!
Lees meer
Evenement Horen, zien en... doen! op 29 juni
21-juni-2022
Kom op 29 juni naar het Koetshuis van Kasteel Keukenhof en ga over onderwijs en arbeidsmarkt in onze regio in gesprek met andere ondernemers, onderwijsinstellingen en overheid.
Lees meer
Harddraverij en braderie op 17 juni
27-mei-2022
Op vrijdag 17 juni briesen de paarden en staat het dorp vol stands van onze Sassemse ondernemers
Lees meer
Smakelijk netwerkevent. De Haring Party op 22 juni
17-mei-2022
Hij is er weer: onze haring party op 22 juni! Proef de heerlijke haringen van vishandel de Klok, hapjes en drankjes van Coazy en muziek van The Wallpapers.
Lees meer
Inloggen BPT website: Pas je gegevens aan
16-mei-2022
We hebben een nieuwe website en vragen jou om je gegevens te controleren en daar waar nodig aan te vullen en/of te wijzigen.
Lees meer
Evenement: Bollenteelt op 18 mei 2022
12-mei-2022
Bollen, bloemen, Bloemencorso Bollenstreek en Unesco Werelderfgoed. Het thema Bollenteelt van deze avond neemt ons mee in het verhaal achter de kleurrijke bloeiers die we in de streek kennen.
Lees meer
Evenement 'Horen, zien en... doen!'
12-mei-2022
Ga op woensdag 29 juni de verbinding aan met (andere) ondernemers, het onderwijs en de overheid. Onderwijs en Arbeidsmarkt Duin- en Bollenstreek organiseert deze inspirerende middag die in het teken staat van verbinden.
Lees meer
Energiebesparings­plicht: dit moet je voor 2023 regelen
08-april-2022
Ondernemers zijn verplicht alle energiebesparende maatregelen te nemen die je binnen 5 jaar kunt terugverdienen. Heb je een kantoorpand, dan moet je vanaf 2023 zelfs minimaal energielabel C hebben. Voorkom boetes of verplichte sluiting van je kantoor en ga direct aan de slag met onderstaande maatregelen. Wat kun je zelf oppakken en wat moet je laten uitvoeren?
Lees meer
Agenda algemene ledenvergadering BPT
17-maart-2022
Op maandag 4 april 2022 vindt de algemene ledenvergadering plaats. Inloop is vanaf 19.30 uur en we starten om 20.00 uur. Tot uiterlijk 21:15 uur vergaderen we, daarna is er tijd voor een gezellige borrel. De locatie is Hotel-Restauran-Cafe Boerhaave in Voorhout.
Lees meer
Nieuwsbrief #35
28-februari-2022
Lees onze 35e nieuwsbrief online met daarin uiteraard een woord van onze voorzitter Guy Seelen, een hoop nieuwe evenementen zoals het Verkiezingsdebat, het OndernemersCafe en de ALV.
Lees meer
Verkiezingsdebat 7 maart 2022
25-februari-2022
Praat op maandagavond 7 maart mee tijdens het Verkiezingsdebat van BPT. De politieke partijen uit Teylingen nemen plaats en gaan aan de hand van de volgende thema’s (met stellingen) het debat in.
Lees meer
Nieuwsbrief #34
01-februari-2022
Lees onze 34e nieuwsbrief online met daarin uiteraard een woord van onze voorzitter Guy Seelen, stelt onze nieuwe interim secretaris zich graag aan je vor, hebben we een nieuw lid en vertellen we je graag over ons volgende café en het aanstaande politieke debat op 7 maart.
Lees meer
Bollenstreekgemeenten aan kabinet: ‘Geef ondernemers perspectief’
14-januari-2022
Bollenstreek – In een brandbrief aan het kabinet doen de Bollenstreekgemeenten een oproep om in besluiten meer rekening te houden met ondernemers. De gemeenten geven aan dat zij vanuit hun lokale verantwoordelijkheid zien dat de huidige situatie onhoudbaar is.
Lees meer
Decemberactie verlengd
03-januari-2022
De bonnenactie is verlengd. Inleveren kan t/m 29 januari 2022.
Lees meer
Nieuwsbrief #32 – Een woord van onze voorzitter
25-december-2021
Beste ondernemers, Het is 24 december als ik dit voorwoord schrijf, vroeg in de ochtend, het is nog donker buiten.
Lees meer
Ondernemers steunen elkaar: Essentiële en ‘niet-essentiële’ winkels slaan handen ineen
25-december-2021
Essentiële winkels in het winkelcentrum van Sassenheim delen de aankomende tijd flyers uit bij de kassa zodat de consument weet hoe hij bij ‘niet-essentiële’ winkels en horeca aan producten en maaltijden kan komen. Het initiatief van Business Platform Teylingen (BPT) werd breed omarmd door haar leden en niet-leden.
Lees meer
Gemeenteraadsverkiezingen: Ondernemers willen heldere economische visie en uitvoeringsagenda op regi
15-december-2021
Vrijdag 10 december 2021 hebben Martijn van Pelt (VNO-NCW Rijnland), Frank Ponsioen (Rijnstreek Koepelberaad), Willem Heemskerk (Bedrijfsleven Bollenstreek) en Herbert Zilverentant (Koepel Leidse regio) namens 16 ondernemersorganisaties het verkiezingsmanifest van het bedrijfsleven overhandigd aan Liesbeth Spies burgemeester van Alphen aan den Rijn en portefeuillehouder Economie en Energie in het Dagelijks Bestuur van de regio Holland Rijnland.
Lees meer
Nieuwsbrief #31
28-november-2021
Lees onze 31e nieuwsbrief online met daarin uiteraard een woord van onze voorzitter Guy Seelen, waarin hij oproept tot saamhorigheid in deze periode. Daarnaast vertellen we je wat over het manifest ‘Bereikbaarheid Bollenstreek’, komt huisvesting aan de orde en hebben we een aantal nieuwe leden. Natuurlijk lees je nog meer. Kortom, een nieuwsbrief vol interessante topics!
Lees meer
Manifest Bereikbaarheid Bollenstreek
27-november-2021
Maandag 22 november was er overleg over het opstellen van een manifest ‘Bereikbaarheid Bollenstreek’. Partijen die daarbij het initiatief nemen zijn o.a. bedrijfsleven Bollenstreek, Greenport Duin- en Bollenstreek, Keukenhof en de ondernemersverenigingen Bollenstreek.
Lees meer
Woonruimte in onze streek, jouw mening gevraagd
25-november-2021
Op 2 november heeft Bedrijfsleven Bollenstreek een Denktank georganiseerd over woonruimte in onze Bollenstreek. Hieruit zijn een aantal stellingen en innovatieve denkrichtingen geformuleerd. Je leest deze hier.
Lees meer
Decemberactie
16-november-2021
Deze winkelweekactie wordt georganiseerd door BPT Sassenheim. Wanneer je tussen 13 november 2021 en 31 december 2021 je producten bij een van onze deelnemende winkels koopt, ben je niet alleen goed bezig door lokaal te kopen, maar ontvang je per 15,00 euro die je besteedt ook nog eens gratis een lot voor onze Decemberactie!
Lees meer
Nota Buitenreclame
13-november-2021
De gemeente heeft de nota buitenreclame opgesteld. Als BPT willen wij een standpunt innemen en een eenduidige reactie naar de gemeente formuleren. Dit is van belang voor de zichtbaarheid van jou als ondernemer en de uitstraling van de dorpskernen, buitengebieden en industrieterreinen. Wij hebben een special formulier gemaakt waarmee wij d.m.v. de antwoorden op onze vragen ons standpunt kunnen ond
Lees meer
Sinterklaasparade Sassenheim en defilé Voorhout zaterdag 13 november
08-november-2021
Het is weer zo ver! De tijd van het jaar waarin de goedheiligman ons land en dus onze gemeente weer weet te vinden.
Lees meer
Webinar ‘online verkoopstrategieën voor retailers’
08-november-2021
Vandaag de dag worstelen veel retailers met de vraag welke online kanalen zij op welke manier het best kunnen inzetten. Een online strategie moet bijdragen aan het verdienmodel van je onderneming. Maar welke keuzes maak je en waarom? Verkoop je via social media, een eigen webshop of via online verkoopplatformen?
Lees meer
Eerste OndernemersCafé een succes!
01-november-2021
Vrijdag 29 oktober organiseerden wij het eerste OndernemersCafé. Op elke laatste vrijdag van de maand zijn alle ondernemers uit Teylingen – en de lokale politiek van Teylingen – tussen 17-19 uur van harte welkom bij bar/restaurant Gebr. Wop in Sassenheim. Het liep al snel storm afgelopen vrijdag, nieuwsgierigheid won bij de meesten. Diverse leden, maar ook zeker niet-leden en de lokale politiek w
Lees meer
Nieuwsbrief #30
31-oktober-2021
Lees onze 30e nieuwsbrief online met daarin uiteraard een woord van onze voorzitter Guy Seelen, waarin hij het heeft over wat het bestuur achter de schermen doet. Het mag best meer zichtbaar zijn waar wij ons allemaal mee bezig houden voor de Teylingse ondernemers. Ook was
Lees meer
Ontmoet onze 'Sterke Schouder' Rob Batenburg van Van Velzen Accountants
30-oktober-2021
Onze Sterke Schouders, een groep ondernemers die BPT, en haar leden, een warm hart toedraagt en bijdraagt aan extra events die zorgen voor verbinding. Eén van die Sterke Schouders is Rob Batenburg van Van Velzen Accountants uit Warmond. Wij vroegen hem tijdens het eerste OndernemersCafé waarom zij meedoen met de Club van Sterke Schouders.
Lees meer
MKB verduurzamingsregeling 1 oktober 2021 gestart
27-oktober-2021
De energietransitie is in volle gang en duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Dit krijgt steeds meer aandacht bij organisaties, maar ook vanuit de overheid wordt er steeds meer gestuurd richting duurzaamheid in de energietransitie. Dit zagen we ook terug in de voorgestelde maatregelen en subsidies op Prinsjesdag.
Lees meer
Maandelijks ondernemerscafé start 29 oktober!
12-oktober-2021
Vanaf vrijdag 29 oktober organiseren wij maandelijks een ondernemerscafé. Op elke laatste vrijdag van de maand zijn alle ondernemers uit Teylingen – en ook het lokale bestuur van Teylingen – tussen 17-19 uur van harte welkom bij Gebroeders WOP in Sassenheim. Verbinden, kennismaken en ontmoeten. Dat is het uitgangspunt van het maandelijkse ondernemerscafé van BPT.
Lees meer
We're back event een succes
30-september-2021
We’re back! Dat was de titel die op de uitnodiging stond die de leden van ondernemersvereniging Business Platform Teylingen (BPT) recent in de brievenbus kregen. Het idee was eigenlijk simpel: vieren dat het weer mogelijk is om een feestje te geven en daarmee werd tegelijk het ondernemerschap gevierd. Na een periode van onzekerheid, een avondklok, click and collect, mondkapjes en 1,5 meter afstan
Lees meer
Nieuwe interim secretaris
20-september-2021
Wij zijn blij! Na zoeken, praten en overleggen is deze in Sassenheim wonende ‘verbinder’ vanaf september toegetreden tot het dagelijks bestuur van BPT. Maak kennis met onze interim secretaris Rob Joosten. "Aangenaam, ik ben Rob Joosten. In 1962 geboren in Haarlem maar woon al sinds 1971 in Sassenheim. Ik kom uit een ondernemers gezin; mijn vader heeft 20 jaar een supermarkt gehad in Sassenheim. N
Lees meer
Nieuwsbrief #29
19-september-2021
Lees onze 29e nieuwsbrief online met daarin o.a. een woord van onze blije voorzitter Guy Seelen. Waarom hij zo blij is? De kermis in Voorhout staat er en dat geeft aan dat we langzaamaan weer steeds meer kunnen en mogen. En, we hebben een interim secretaris gevonden i
Lees meer
Doe mee! Onderzoek koopgedrag
15-september-2021
De detailhandel is onderhevig aan veranderingen. Online shoppen nam een vlucht en er ontstaat leegstand. Reden voor een onderzoek waaraan onze gemeente ook deelneemt. Een select aantal huishoudens krijgt een brief van de provincie met daarin het verzoek om een vragenlijst in te vullen. Uiteraard is het ook mogelijk om de vragenlijst in te vullen als je deze brief niet hebt ontvangen. Het invullen
Lees meer
We're back event week verplaatst
15-september-2021
Je hebt hem vast uit de brievenbus gehaald; onze uitnodiging voor 22 september. Want wat hebben wij het gemist om jullie allemaal weer te zien, om elkaar face to face weer te spreken, te netwerken en het gewoonweg gezellig met elkaar te hebben. Ongetwijfeld heb je ook de persconferentie gezien van dinsdag 14 september. Dit moment heeft ons doen besluiten om ons We're back event een week op te sch
Lees meer
Update werkzaamheden Warmonderhekbrug
04-augustus-2021
In Warmond wordt afgelopen tijd aan de weg gewerkt. Nu is het tijd voor de Warmonderhekbrug. De gemeente houdt haar inwoners op de hoogte dm.b. een nieuwsbrief en via haar website. De werkzaamheden starten vanaf maandag 30 augustus.
Lees meer
Vierdaagse in de Duin- en Bollenstreek
29-juli-2021
In de herfstvakantie van 2022 wordt de eerste editie van de Duin en Bollen Vierdaagse georganiseerd. Een jaar eerder, op 23 oktober 2021, zal er een voorproefje van een dag worden gehouden, met start en finish in Noordwijk. De nieuwe stichting Energiek en Gezond door Wandelen heeft Tjeerd Scheffer, de organisator van de Leiden Marathon, gevraagd hieri
Lees meer
Nieuwsbrief #28
24-juli-2021
Lees onze 28e nieuwsbrief online met daarin o.a. een woord van Arjan Heijl (de voorzitter van afdeling Warmond), het verslag van onze algemene ledenvergadering (incl. fotoverslag), het ondernemerscafé en een zomergroet vanuit Teylingen. Kortom, een nieuwsbrief vol interes
Lees meer
Stageplaatsen gezocht voor Stagebeurs071
23-juli-2021
Ben je een erkend leerbedrijf in regio Leiden, Katwijk of de Duin- en Bollenstreek? Heb je na de zomer een stageplek of leerwerkplek beschikbaar? Meld deze dan voor de zomervakantie aan voor de online Stagebeurs071 (website nog in ontwikkeling). Op donderdag 2 september kun je dan online kennismaken met st
Lees meer
Verslag ALV 5 juli 2021
14-juli-2021
Maandag 5 juli was de algemen ledenvergadering bij Van der Valk. Ruim 30 ondernemers waren - op gepaste afstand - aanwezig. Voorzitter Guy Seelen heeft de avond voorgezeten en nam ons in vogelvlucht - aan de hand van de agenda - mee langs een bijzonder jaar. Krijn van Dijk en Frank Homan werden benoemd tot bestuursleden en Bart Keultjes treedt toe tot de kascommissie. Bekijk hieronder de stukken
Lees meer
Nieuwsbrief #27
27-juni-2021
Lees onze 27e nieuwsbrief online met daarin o.a. een oproep voor de kascontrolecommissie, dat de werkzaamheden in Warmond voor nu voorbij zijn en dat we alleen nog maar de 1,5 meter hoeven aan te houden. Ook komt de stagejager aan bod en onze nieuwste actie 'Club van Sterk
Lees meer
Club van sterke schouders
25-juni-2021
BPT staat naast netwerken, verbindingen leggen en gezelligheid ook voor 'samen sterker' en dat is precies wat wij voor ogen hebben met de 'Club van Sterke Schouders'; met elkaar en voor elkaar. Als lid van de club doe je net dat beetje extra om andere ondernemers te steunen; je maakt hiermee extra events en acties voor ondernemers/middenstand mogelijk en ben je solidair naar je mede-ondernemers.
Lees meer
Agenda algemene ledenvergadering BPT
22-juni-2021
Op maandag 5 juli vindt de algemene ledenvergadering plaats. Inloop is vanaf 19.30 uur en we starten om 20.00 uur. Tot uiterlijk 21:15 uur vergaderen we, daarna is er tijd voor een gezellige borrel. De locatie is Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden. De agenda voor deze avond en de notulen van de vorige vergadering (2020) lees je gemakkelijk online.
Lees meer
Nieuwsbrief #26
31-mei-2021
Lees onze 26e nieuwsbrief online met daarin o.a. een oproep voor de kascontrolecommissie, de basisregels voor het winkelen, de winnaar van het Ommetje en werkzaamheden in Warmond. Kortom, een nieuwsbrief vol interessante topics!
Lees meer
Basisregels winkelen
25-mei-2021
We zitten in de versoepelingen, dat is fijn. Toch moeten we ons aan een aantal basisregels houden. Onderdeel van die basisregels is het dragen van een mondkapje in de winkel, 1,5 meter afstand houden en drukte vermijden. De overheid heeft hiervoor speciale posters gemaakt. Je kunt deze hier downloaden:
Lees meer
Campagne 'Welkom terug'
28-april-2021
Vanaf 28 april mag de winkelstraat eindelijk weer een stapje verder open. Daar zijn wij als Business Platform Teylingen erg blij mee. In samenwerking met Stichting Citymanagement Teylingen hebben we een campagne, genaamd 'Welkom Terug’, ontwikkeld. Afgelopen week zijn er bij enkele leden foto's gemaakt voor advertenties en sociale media. Dit promotiemateriaal is vanaf aankomende week te downloade
Lees meer
BPT blij met besluit raad: Kerkplein moet zo goed als autovrij
27-april-2021
Maandag 26 april vergaderde de raad over het parkeren op en rond het Kerkplein en het Hortusplein. Met de terugkeer van supermarkt Hoogvliet komt het parkeren en verblijven op het Kerkplein onder een vergrootglas te liggen waarbij BPT – en haar leden – pleiten voor een parkeergarage. Ondernemersvereniging Business Platform Teylingen (BPT) hield – n.a.v. de plannen van supermarkt Hoog
Lees meer
Informatiebijeenkomst preventie besmettingen COVID-19
26-april-2021
Informatiebijeenkomst ‘Voorkomen COVID-19 besmettingen op de werkvloer GGD en Bollenstreek’ Maandag 3 mei van 19.00-20.00 uur. Er is vanuit de landelijke overheid, via de veiligheidsregio en de brancheverenigingen, veel informatie verstrekt aan huisvesters/uitzenders en bedrijven over het COVID-19 besmettingsrisico. Toch zien we zowel landelijk, als in onze regio, het aantal (cluster)besme
Lees meer
Nieuwsbrief #25
25-april-2021
Lees onze 25e nieuwsbrief online met daarin o.a. het parkeren in het centrum van Sassenheim, wandelen met BPT, Jan Steen Culinair en een tipje van de sluier over onze nieuwste campagne. Kortom, een nieuwsbrief vol interessante topics!
Lees meer
Herinrichting en groot onderhoud wegen Warmond
20-april-2021
Op 11 februari lieten wij in een eerder bericht al weten dat er werkzaamheden verricht zouden worden op diverse plekken aan de weg(ern) in Warmond. Fase 1 van de Herenweg vanaf Bloemistendam tot en met de kruising met de Warmundastraat is op maandag 19 april gestart en d
Lees meer
Aanvraagdata coronaregelingen
13-april-2021
Er zijn een aantal regelingen waar je gebruik van kunt maken, waaronder de TVL (tegemoedkoming vaste lasten) en TOZO (Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers).
Lees meer
"Samen staan wij sterker in het behartigen van onze collectieve belangen en in het bevorderen van onze plaatselijke economie."