In the spotlight: Albert Versluis

In the spotlight: Albert Versluis

Wie ben je, welk bedrijf heb je?

Albert Versluis, trotse vader van mijn kinderen Lucas, Doris en Esther, gelukkig in de liefde en samenwonend met Sandy Verkooijen. Sandy’s jongste zoon Stan woont nog gezellig bij ons thuis. Haar oudste zoon Thijn woont samen in Leiden. Met ons samengestelde gezin wonen we prachtig op de Hoofdstraat in Sassenheim, rustig verscholen achter de twee mooiste beuken van ons dorp.

In 2002 ben ik voor mezelf begonnen als zelfstandig ondernemer en heb mijzelf en mijn bedrijf  – mede dankzij steun en vertrouwen van andere ondernemers – mogen ontwikkelen tot wie ik nu ben en wat ons bedrijf nu is: samen met ‘40 bouwadviseurs van nu’ begeleiden en regisseren wij nieuwbouw, renovatie en onderhoudsprojecten naar een succesvolle realisatie: Slim, ambitieus, mensgericht en met ongelofelijk veel plezier. Dit zijn mijn persoonlijke kernwaarden, het vormt het DNA van ons bedrijf en zegt alles over de mensen die bij ons werken.

Waarom ben je lid van BPT?

Vrij snel nadat ik voor mezelf ben begonnen had ik het idee dat je als ondernemer gewoon lid moet zijn van een vereniging van ondernemers. Om erbij te horen, om te luisteren naar ervaren ondernemers en contacten te leggen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de eerste paar jaar bij geen enkele activiteit ben geweest en keek er destijds erg tegenop om mij te voegen bij de bestaande en succesvolle ondernemers van ons dorp. De eerste paar keer dat ik de stoute schoenen had aangetrokken en activiteiten bezocht kan ik me nog goed herinneren. Ik voelde me niet erg op m’n gemak. En dat zou nou toch juist wel de bedoeling moeten zijn van een club ondernemers bij elkaar, toch? Je lekker voegen en je op je gemak voelen. Kletsen over van alles en nog wat en luisteren naar goeie tips. Gezellig met een biertje. Nou… daarom ben ik dus lid geworden!

Wat is jouw reden om als Sterke Schouder naar voren te stappen? 

Ik droom van dorpen met een ondernemerscultuur. Waarin alle ondernemers verenigd zijn, met elkaar de schouders eronder zetten. Verenigingen steunen. Onze dorpen aantrekkelijk maken. Gezonder. Gezelliger. Onze lokale economie aanjagen. Bij de ander en voor onszelf. Dat we samen op gaan met de (politieke) bestuurders van ons dorp en elkaar versterken om de wereld van dichtbij een beetje mooier te maken.

Onze basiscontributie is onvoldoende om onze deuren open te kunnen zetten voor alle ondernemers uit Teylingen, dus ook ondernemers die geen lid zijn van BPT. Ook willen wij dit doen voor ons gemeentebestuur. Sterke Schouders maken het mogelijk om ruimhartig en zonder voorwaarden de deuren open te zetten en op die manier relaties aan te gaan met bestuurders en ondernemers die nu nog geen lid zijn.

Wat hoop je dat BPT dit jaar aan ondernemend Teylingen gaat brengen?

Het is mijn vurige wens dat we als vereniging nog harder gaan groeien dan we nu al doen. En dat wij ons blijven onderscheiden. Door behartiging van belangen, bevordering van lokale handel en onderlinge relaties, waardoor we met veel plezier succesvolle ondernemers mogen zijn. Hoe mooi zou het zijn als wij dan onze successen delen in de maatschappij, in onze dorpen en bij onze lokale verenigingen. Geweldig toch?

Wat wil je verder nog kwijt aan de leden van BPT of heb je nog tips?

Voor iedereen: Kom naar de activiteiten en doe gezellig mee.  

Voor onze jonge leden: Meld je (bij mij) aan voor een bestuursfunctie. Het is echt leuk om te doen, leerzaam ook, en je krijgt hele waardevolle contacten. De toekomst is van jullie!

Voor nog niet leden: Wil je meer informatie en/of gewoon een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek? Bel of mail me gerust, ik kom graag langs!

"Samen staan wij sterker in het behartigen van onze collectieve belangen en in het bevorderen van onze plaatselijke economie."