Sportief Evenement op woensdag 17 mei

Sportief Evenement op woensdag 17 mei

Where technology meets pleasure!

Ben jij klaar om samen met collega-ondernemers een golfervaring te beleven die je nog nooit eerder hebt meegemaakt? Maak je dan klaar voor een sportieve avond op de Schotse greens! Op woensdagavond 17 mei vliegen de ballen op de driving range bij Dekker Warmond over de Schotse Hooglanden. Natuurlijk worden jullie tijdens deze avond ook getrakteerd op heerlijke hapjes en drankjes.

Of je nu een doorgewinterde golfer bent of nog nooit een club hebt vastgehouden, wij hebben voor ieder wat wils. Met het geavanceerde TrackMan systeem bij Dekker Warmond kun je vanaf de driving range op veel verschillende locaties over de hele wereld een virtuele golfbal slaan. Niet alleen is dit leuk voor de ervaren golfer, maar ook leerzaam voor de beginner. Als kers op de taart bieden we een uitgebreide golfclinic aan waarbij je persoonlijke uitleg krijgt van één van de drie aanwezige golf-pro's. Daarna ga je zelf aan de slag en neem je het op tegen mede-ondernemers in een leuke competitievorm. Wie gaat er met één van de fantastische prijzenpakketten naar huis?

Hole 19

Na afloop van de wedstrijd en clinic gaan we natuurlijk niet meteen naar huis. Nee, we gaan door naar de naastgelegen bar waar we samen de 19e hole spelen. Maak nieuwe contacten en breid je netwerk uit in een sportieve en ontspannen omgeving. Meld je aan en laten we nu alvast proosten op een geweldige en een onvergetelijke avond vol golfplezier! Tot ziens bij Dekker Warmond.

Meld je aan!

 

"Samen staan wij sterker in het behartigen van onze collectieve belangen en in het bevorderen van onze plaatselijke economie."