Ons bestuur

Het bestuur bestaat uit acht bestuursleden die zich laat ondersteunen door de backoffice, de activiteitencommissie en een communicatiemedewerker.
  • Guy Seelen (voorzitter)
  • Albert Versluis (vicevoorzitter)
  • vacant (secretaris)
  • Astrid Griffioen (penningmeester)
  • Frank Homan (bestuurslid afdeling Voorhout)
  • Erik Barnhoorn (bestuurslid afdeling Sassenheim)
  • Laura Leenen (bestuurslid afdeling Warmond)
  • Arjan Heijl (bestuurslid Handel, Industrie en Dienstverlening)
  • Krijn van Dijk (bestuurslid events/communicatie) 
  • Eva van der Kwast (backoffice/communicatie)
Business Platform Teylingen

Guy Seelen

(voorzitter)

Als voorzitter van BPT zet ik mij in voor de ondernemers in Teylingen. Ondernemers zijn belangrijk voor de leefbaarheid van Teylingen. Door samenwerking kunnen we beter de belangen van de ondernemers behartigen. Het leggen van verbindingen tussen ondernemers onderling en tussen ondernemers en andere partijen is daarvoor noodzakelijk. We zitten bovenop actuele dossiers en signaleren mogelijke knelpunten en kansen, en spelen daarop in. Met veel plezier draag ik hieraan bij.

Business Platform Teylingen

Arjan Heijl

(vice-voorzitter)

Na vijf jaar bestuurslid te zijn geweest voor de kern Warmond, ben ik vanaf maart 2024 de vice-voorzitter van onze vereniging, als opvolger van Albert Versluis. Het is essentieel om de belangen van ondernemers in Teylingen te behartigen, vooral gezien de voortdurende veranderingen in regelgeving en de impact hiervan op het bedrijfsleven. Mijn inzet is gericht op de economische en sociale ontwikkelingen in onze dorpen. Ik streef naar samenwerking met ondernemers en wil hun belangen bij de gemeente behartigen. Daarbij is jullie betrokkenheid ook van groot belang! In mijn dagelijks leven leid ik een bedrijf dat gespecialiseerd is in softwareontwikkeling. Ik ben ervan overtuigd dat we samen een sterke, veerkrachtige en bloeiende ondernemersgemeenschap kunnen opbouwen.

Business Platform Teylingen

Astrid Griffioen

(penningmeester)

Mijn naam is Astrid Griffioen. In het dagelijks leven ben ik zeer nauw betrokken bij That’s Lease. In 2011 zijn we met deze autoleasemaatschappij begonnen. Nadat de compagnon van mijn man Henk het bedrijf verliet ben ik mijn pedicurepraktijk gestopt en ben ik mijzelf het leasevak gaan toe-eigenen.
 
Inmiddels ben ik oma van kleinzoon Naud en doe ik het zakelijk iets rustiger aan. Toen de vacature van penningmeester bij de BPT vacant kwam heb ik geen moment getwijfeld!

Business Platform Teylingen

Krijn van Dijk

(bestuurslid events/communicatie)

Als voorzitter van de evenementencommissie en communicatie ben ik vooral betrokken bij het plannen en organiseren van de netwerkbijeenkomsten. Met een groep enthousiaste commissieleden organiseren we bijeenkomsten waarbij we zoeken naar balans in gezelligheid, verbinding én kennisdelen. Daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor alle commerciële uitingen van BPT.

Het is belangrijk dat we ons gezellig met elkaar kunnen onderhouden, maar het is zeker niet onbelangrijk dat we er ook iets van opsteken! En, er zit veel kennis in onze kernen, dus stof genoeg voor nog veel mooie activiteiten. Zie ik je binnenkort op één van onze bijeenkomsten?

Business Platform Teylingen

Erik Barnhoorn

(bestuurslid afdeling Sassenheim)

Voor de kern Sassenheim vertegenwoordig ik in het BPT bestuur de winkels en horeca. Na mijn prepensionering heb ik mij als ZZP-er aangemeld en kort daarna gevraagd als voorzitter kern Sassenheim. Zonder detailhandels achtergrond, maar met een hart voor ondernemers èn het dorp Sassenheim zet ik mij in voor een goed ondernemersklimaat. De waardering voor het ondernemen heb ik opgebouwd tijdens mijn ruim 40 jarige loopbaan in de bloembollenhandel door mijn relaties met ondernemers. Voor mij is ondernemen breed georiënteerd kijken met een ruime blik naar de samenleving, daarbij zijn de ideeën en initiatieven nooit direct onmogelijk. Met het aangaan van samenwerking, open stellen voor anderen en kennisdeling wil ik meer betekenen voor onze winkels en horeca, zodat Sassenheim blijft: Gezellig en Speciaal.

Business Platform Teylingen

Laura Leenen

(bestuurslid afdeling Warmond)

Hai ik ben Laura Leenen en ik ben de eigenaresse van bloemenwinkel Passie in Warmond. Zelf kom ik uit een ondernemers familie die voor een grootdeel ook in de bloemenbranche actief zijn waardoor ik veel heb geleerd over dit mooie vak. Ik wist daarom van kleins af aan dat ik ook in de bloemen wilde en kijk nu 8 jaar verder en het verveeld geen moment.

Ik zal mij zo goed mogelijk proberen in de te zetten voor de kern Warmond en heb er heel veel zin in!

Business Platform Teylingen

Frank Homan

(bestuurslid afdeling Voorhout)

...

Onze missie

Business Platform Teylingen is een vereniging voor alle ondernemers van Teylingen.  

Wij bieden een laagdrempelig platform en stimuleren de groei van duurzame relaties door met elkaar activiteiten te organiseren, bedrijven te bezoeken én te luisteren naar elkaar en naar inspirerende sprekers. Als wij elkaar ontmoeten, delen wij kennis en ervaringen en stimuleren het benutten van kansen in een economie die continu veranderd.

Collectieve ondernemersbelangen en belangen per sector worden zowel lokaal als regionaal daadkrachtig vertegenwoordigd. Binnen ons platform wordt open en transparant gecommuniceerd over wat wij doen en wat onze standpunten zijn.

“Samen staan wij sterker”

Business Platform Teylingen
Business Platform Teylingen
Business Platform Teylingen
Business Platform Teylingen

Afdelingen

De vereniging voorziet in de behartiging van de collectieve belangen en het organiseren van activiteiten en evenementen voor alle leden van de vereniging. Daarbij heeft de vereniging 4 afdelingen waarin specifieke en daarmee doelgerichte activiteiten worden georganiseerd en specifieke belangen worden behartigd.

Afdeling Sassenheim

Bestaat uit detailhandel- en horeca-bedrijven uit Sassenheim. Voorzitter van deze afdeling is Peter Melman.

Afdeling Voorhout

Bestaat uit detailhandel- en horeca-bedrijven uit Voorhout. Voorzitter van deze afdeling is Frank Homan.

Afdeling Warmond

Bestaat uit detailhandel- en horeca-bedrijven uit Warmond. Voorzitter van deze afdeling is Arjan Heijl.

Afdeling Handel, Industrie en Dienstverlening

Bestaande uit gelijksoortige bedrijven in de gemeente Teylingen. Voorzitter van deze afdeling is Krijn van Dijk.

"Samen staan wij sterker in het behartigen van onze collectieve belangen en in het bevorderen van onze plaatselijke economie."