Nieuwe datum HaringParty 2023

Nieuwe datum HaringParty 2023

We willen je graag op de hoogte brengen van een wijziging in de datum van onze jaarlijkse HaringParty in Warmond. Vanwege de kwaliteit van de nieuwe haring hebben we besloten om het evenement een week later te organiseren. De nieuwe datum is woensdag 28 juni. We hopen dat de de haring dan voldoende vet is voor de beste smaakervaring.


De HaringParty, waarschijnlijk ons meest populaire evenement. Waarom? We nodigen je van harte uit om dat zelf te komen ervaren op woensdag 21 28 juni in Warmond, de dag dat we onze jaarlijkse HaringParty weer organiseren. Hebben we beet en ben jij er bij?


Vorig jaar ontvingen we je met open armen op een zonovergoten locatie in Warmond. En dat gaan we dit jaar weer doen, in ieder geval met open armen en wederom op een locatie in Warmond. Het mag geen verrassing zijn dat onze HaringParty een succes was bij Brasserie Coazy, dus het eerste vaatje haring wordt ook dit jaar daar geveild. Van 17.00-20.00 uur ben je van harte welkom om de eerste haring(en) te proeven!


Voor alle ondernemers

Dit evenement is voor alle ondernemers in Teylingen en we nodigen jou als BPT-lid uit om je als eerste aan te melden. Vis dus niet achter het net en meld je z.s.m. aan via deze link. Over twee weken gaat de uitnodiging er uit naar alle ondernemers in Teylingen, zodat we ook op dit evenement met elkaar kunnen kennis maken, haring kunnen proeven en (hopelijk) van de zon kunnen genieten. Neem vooral je (zakelijk) partner of introducé mee.


Dress to impress

Trek vooral aan waar je je prettig bij voelt. Een hoedje, zoals het traditiegetrouw hoort, mag natuurlijk.


Aanmelden

Aanmelden is noodzakelijk en kan heel makkelijk via onderstaande knop. Je komt dan automatisch op de informatie­pagina. Wacht niet te lang want anders vis je achter het net.


Ik meld mij aan

"Samen staan wij sterker in het behartigen van onze collectieve belangen en in het bevorderen van onze plaatselijke economie."