Eerste OndernemersCafé een succes!

Eerste OndernemersCafé een succes!
Vrijdag 29 oktober organiseerden wij het eerste OndernemersCafé. Op elke laatste vrijdag van de maand zijn alle ondernemers uit Teylingen – en de lokale politiek van Teylingen – tussen 17-19 uur van harte welkom bij bar/restaurant Gebr. Wop in Sassenheim. Het liep al snel storm afgelopen vrijdag, nieuwsgierigheid won bij de meesten. Diverse leden, maar ook zeker niet-leden en de lokale politiek wisten de locatie, Gebr. Wop aan de Hoofdstraat in Sassenheim, goed te vinden.

Een warm welkom

Eigenaar van Gebr. Wop, Lars Woppenkamp, verwelkomde iedereen met een glaasje prosecco en de secretaris, Rob Joosten, ving vanuit BPT de geïnteresseerden op. Met een grote opkomst, waarvan een mooi aantal niet-leden en lokale politiek, was het gezellig druk achterin de speciaal gereserveerde hoek van de bar/restaurant.

Verbinden, kennismaken en ontmoeten

Naast een gezellige middag heeft BPT als doel om alle ondernemers bij elkaar te brengen, met elkaar en de lokale politiek. Het gesprek aangaan is de rode draad van de middag, waarbij een hapje en drankje de sfeer en het gesprek ondersteunen.

Data en locatie

Het volgende café vindt plaats op vrijdag 26 november van 17-19 uur. Gebroeders Wop in Sassenheim is de vaste uitvalsbasis voor dit gezellige samenkomen.

Aanmelden niet nodig

Elke ondernemer uit Teylingen is – met partner – welkom en vooraf aanmelden is niet nodig. Kijk voor de overige data op https://www.businessplatformteylingen.nl/evenementen.
"Samen staan wij sterker in het behartigen van onze collectieve belangen en in het bevorderen van onze plaatselijke economie."