Opening Dirks vishandel in Voorhout

Opening Dirks vishandel in Voorhout

Vishandel Klok aan de Herenstraat in Voorhout is vanaf 13 januari jl. overgenomen door Dirks Vishandel. Eerder waren er al filialen in Katwijk en Noordwijk. Er is circa 5 weken hard gewerkt om de winkel om te zetten naar de stijl van Dirks vishandel. Op dinsdag 14 februari werd de officiële opening gevierd.....

Eigenaar en oprichter Dirk Zandbergen opende op 10 maart 2011  in winkelcentrum de Hoornespassage in Katwijk de eerste deuren van Dirks vishandel. Op 7 maart 2019 opende Dirk samen met Arco Houwaart hun tweede winkel op de Bomstraat in Noordwijk.  

Een mooie driehoek

Nu de vishandel ook in Voorhout aanwezig is is er mooie driehoek ontstaan van de keten, waar ruim 30 medewerkers actief zijn. De vennoten Martijn Houwaart en Machiel Kuiper gaan hun kwaliteiten gebruiken om de viswinkel in Voorhout op de kaart te zetten en worden dan ook de vaste gezichten. Samen zijn ze goed voor ruim 10 jaar werkervaring bij Dirks vishandel en hebben allebei de opleiding visspecialist gehaald.

Vennoot Martijn Houwaart

Martijn Houwaart is in 2015 bij Dirks vishandel begonnen als afwasser. In de loop der jaren heeft hij zich steeds meer ontwikkeld binnen het bedrijf en in 2020 als fulltimer bij Dirks vishandel begonnen. Hij heeft meerdere opleidingen gevolgd om uiteindelijk de naam visspecialist te verdienen.

Vennoot Machiel Kuiper

Machiel Kuiper is in 2019 begonnen bij Dirks vishandel en is een opleiding gaan volgen tot visspecialist en deze in 2022 met succes afgerond. Eind 2022 kwam er voor hem een kans om aan te sluiten als vennoot in het bedrijf en een nieuwe vestiging te openen in Voorhout. Deze kans heeft hij samen met Martijn met beide handen aan gegrepen.

Bron: BlikOp Nederland - Under Creative Commons License: Attribution No Derivatives
"Samen staan wij sterker in het behartigen van onze collectieve belangen en in het bevorderen van onze plaatselijke economie."