ALV kern Sassenheim - dinsdag 11 oktober

ALV kern Sassenheim - dinsdag 11 oktober

Het waren, zijn en worden spannende tijden. We leven in een tijd waarin we flexibel, inventief, creatief, actief moeten zijn en blijven. We hebben het druk met van alles en nog wat.   

Wat ons allemaal verbindt, is de gezellige winkelstraten van Sassenheim , maar wellicht ook frustratie die daarbij komt kijken. Het is in het belang van ons allemaal om deze gezellige, veilige en klantvriendelijke winkelstraat te behouden. Daarom willen we jullie allemaal uitnodigen om op 11 oktober om 18:00 uur naar het gezellige en leuke restaurant ENJOY te komen voor de Algemene ledenvergadering 2022.   

Gezien de tijd wordt er uiteraard voor een heerlijke soep en lekker brood gezorgd. Op de ALV zullen wij (het bestuur kern Sassenheim) toelichten waar we allemaal mee bezig zijn geweest en wat er allemaal komen gaat. Deze avond is daarnaast uiteraard ook bedoeld om van jullie te horen wat er goed gaat en wat er anders zou kunnen.

Datum en tijd: 11 oktober 2022, inloop om 18:00 uur, start vergadering 18:30 uur.
Locatie: Enjoy, Hoofdstraat 167A, Sassenheim

Meld je hier aan

"Samen staan wij sterker in het behartigen van onze collectieve belangen en in het bevorderen van onze plaatselijke economie."