Evenement Horen, zien en... doen! op 29 juni

Evenement Horen, zien en... doen! op 29 juni

Ontmoeten en inspireren wat leidt tot samenwerken. Met nieuwe contacten, inzichten en vervolgafspraken in de agenda naar huis gaan. Daarover gaat ons event. 

Op deze middag ontmoeten ondernemers en leerkrachten, medewerkers en docenten, onderwijsdirecteuren en organisatiemedewerkers elkaar low profile en hands on om samen te werken aan de doelen: Toename van jongeren die kiezen voor de Duin- en Bollenstreek als hun werkplek Competente en gemotiveerde medewerkers van de toekomst contextrijk op te leiden Jongeren binding te geven met hun leefomgeving Samen de meerwaarde van de kracht van verbinden te omarmen en inhoud te geven.

Programma

15.00 uur Welkom:   ‘samenwerken onderwijs en bedrijfsleven in ontwikkeling’  

15.40 uur  Op pad om te horen, te zien en… te doen
Op weg naar contextrijk onderwijs. U bezoekt een inspirerende plek in de regio waar u mogelijkheden verkent voor uzelf en met anderen. Welke ideeën smaken naar meer, wat heeft u nodig en hoe verder, zijn de vragen die om een antwoord roepen.  

17.15 uur Geïnspireerd stappen zetten
Terug in het Koetshuis van Kasteel Keukenhof spreken we over wat nodig is om te kunnen blijven lopen op de weg naar contextrijk onderwijs door stappen te maken in samenwerken. Dit doen we met elkaar, waarbij voldoende ruimte is om met elkaar in gesprek te gaan tijdens de borrel.  

18.30 uur einde

 

Ik meld mij aan

"Samen staan wij sterker in het behartigen van onze collectieve belangen en in het bevorderen van onze plaatselijke economie."