Lid worden

Wat leuk dat je lid wilt worden van BPT! De ondernemersvereniging van Teylingen. Samen werken we aan een gezond ondernemersklimaat, gaan we met elkaar op bedrijfsbezoek en organiseren we geregeld events voor jou als lid. 

Kies jouw afdeling

Hieronder vind je de tarieven en lidmaatschappen. Heb je vragen over het lidmaatschap stuur dan een bericht naar backoffice@bpteylingen.nl.

HID-lid

Heb je een bedrijf op een bedrijventerrein of is jouw bedrijf actief in de handel, industrie en dienstverlening? Meld je dan aan als HID-lid. Al vanaf € 120 per jaar (ZZP-lid) ben je lid en zorgen wij met elkaar voor de verbinding tussen de bedrijven, de bedrijventerrein en ondernemers. Samen staan we sterker!

Kern Sassenheim

Gezellig en speciaal, dat is het winkelcentrum van Sassenheim. Met elkaar organiseren we mooie events zoals een braderie, de Nacht van Sassem en de intocht van Sinterklaas. Word als horecaondernemer of winkelier/detaillist in Sassenheim lid van deze kern voor € 416,- per jaar en sla de handen in een met je collega-ondernemers voor een bruisend centrum!

Kern Voorhout

Word lid van kern Voorhout al voor € 375 per jaar. Doe hiermee jouw bijdrage aan het organiseren van alle activiteiten van Voorhout Onderneemt!, zodat we met elkaar het centrum van Voorhout levendig en aantrekkelijk houden. Daarnaast ontmoet je collega-ondernemers en bouwen we met elkaar aan de toekomst van ondernemend Teylingen.

Kern Warmond

Laten we met elkaar Warmond op de kaart zetten. Met fijne winkels, boordevol gezelligheid en een hoop watersportplezier! Warmond heeft het allemaal! Word voor € 120 per jaar lid van kern Warmond en maak er samen met collega-ondernemers een fijne plek van om te vertoeven. Zowel in, op als rond het water.

Business Platform Teylingen factureert in januari al haar leden. Wanneer je op een ander moment in het jaar lid wordt ontvang je een factuur naar rato van het resterende aantal maanden van het jaar waarin je lid geworden bent.
Inloggegevens
Factuurgegevens


Upload je logo voor optimale herkenbaarheid op de site (JPG, PNG):
Upload een foto van pand voor optimale herkenbaarheid op de site (JPG, PNG):


€ 0,00