Haring happen en netwerken: een succes!

Haring happen en netwerken: een succes!

Haring happen en netwerken

Op woensdag 22 juni gaven ruim 100 ondernemers uit Teylingen gehoor aan onze uitnodiging om naar de Haringparty te komen. De Hollandse Nieuwe, Brasserie Coazy aan het water, heerlijke live muziek van The Wallpapers en het mooie weer waren de ingrediënten voor deze eerste zomeravond.

Haring en hoedjes

Het is ieder jaar weer afwachten hoe de kwaliteit van de haring is. Dit jaar is de haring “buitengewoon” van kwaliteit, vooral lekker vet en fantastisch van smaak. De vis werd als vanouds door het team van Vishandel De Klok ter plekke aan de kar schoongemaakt. De bediening serveerde vervolgens de volvette haringen en gesnipperde uitjes voor de liefhebber uit. Naast haring konden de gasten zich te goed doen aan lekkere warme hapjes en koude drankjes. Ook had menig gast een fraaie hoed op.

Veiling van vaatje

Na de officiële opening door voorzitter Guy Seelen en een toast met bubbels, werd er een veiling gehouden met het eerste Teylinger vaatje Hollandse Nieuwe. Het eikenhouten vaatje leverde €500 voor Muziekgroep “De Bollenband” uit Sassenheim. Met het bedrag gaan ze nieuwe instrumenten aanschaffen.
 
"Samen staan wij sterker in het behartigen van onze collectieve belangen en in het bevorderen van onze plaatselijke economie."