Smakelijk netwerkevent. De Haring Party op 22 juni

Smakelijk netwerkevent. De Haring Party op 22 juni

De haringparty staat voor de deur! Op woensdag 22 juni is het zo ver! Het zeer gewaardeerde jaarlijks terugkerende netwerkevenement. 

Ik meld mij aan

Kom op woensdag 22 juni van 17-20 uur naar Coazy Brasserie in Warmond om verse haring van Vishandel de Klok uit Voorhout te proeven, te proosten met elkaar onder het genot van de muziek van The Wallpapers en het fantastische uitzicht over het Joppe. Ook als je niet van haring houdt - Brasserie Coazy verzorgt ook allerlei andere hapjes - of een hoed hebt, dit is een avond om bij te zijn!

Voor alle ondernemers

Neem je (zakelijk) partner of een introducé mee, maken we er met elkaar een te gek evenement van! Deze editie is voor alle ondernemers van Teylingen, lid of (nog) geen lid van BPT. Je bent van harte welkom.

Muziek

Kom alvast in de sfeer en luister naar het relaxe en herkenbare repertoire van The WallPapers via deze link.

In het kort

Datum: Woensdag 22 juni 2022
Tijd: 17:00-20:00 uur
Locatie: Coazy Brasserie, Koudenhoorn 3, 2361 CP Warmond
Dresscode: Smart Casual - een hoedje mag natuurlijk altijd!
Parkeren: Coazy is lopend of met de fiets te bereiken vanaf de parkeerplaats Gemeentehaven in Warmond. Is de afstand vanaf de parkeerplaats te ver om te lopen, geen probleem. Je wordt opgehaald met de overdekte golfkar die plaats biedt aan 8 personen.

Ik meld mij aan

"Samen staan wij sterker in het behartigen van onze collectieve belangen en in het bevorderen van onze plaatselijke economie."