Una serata di gusto

Una serata di gusto

Op woensdag 19 april hebben we bij Melman Business & Casuals genoten van een avond vol Italiaanse sfeer, wijnproeverij en heerlijke hapjes.

De avond begon met een kort welkomstwoord van Guy Seelen, voorzitter van BPT. Wijndeskundige Chantal Langeveld begeleidde de gasten bij het ontdekken van de smaken en geuren van de lekkerste Italiaanse wijnen. Er waren witte, rosé en rode wijnen voor elk moment, van fris en fruitig om van te genieten in de zon tot vol en rond om de dag mee af te sluiten. Naast de wijnen konden we ook genieten van een selectie van heerlijke hapjes, die perfect pasten bij de wijnen. Naast de Italiaanse wijnen was er ook een heerlijke Italiaanse verrassing voor de bierliefhebbers onder ons. 

De sfeer was uniek en gezellig, omringd door de prachtige collectie herenkleding van Melman. Het was een gelegenheid om niet alleen te genieten van wijn en hapjes, maar ook om nieuwe contacten op te doen want we mochten veel nieuwe gezichten verwelkomen.

We kijken terug op een geslaagde avond en werd er geproost op een succesvolle toekomst.

Fotoverslag

"Samen staan wij sterker in het behartigen van onze collectieve belangen en in het bevorderen van onze plaatselijke economie."