Lokale economie verbeteren

Eén van de doelstellingen van Business Platform Teylingen is het bevorderen van de plaatselijke handel. Via ons ‘Platform’ kunt u zichzelf en uw bedrijf presenteren en andere bedrijven bekijken, die mogelijk iets voor u kunnen betekenen.

Business Platform Teylingen

Matches

Door de netwerkbijeenkomsten van onze nieuwe vereniging zijn de eerste matches al een feit. First Respons, Studio Gradi en La Gro Geelkerken Advocaten hebben in het afgelopen kwartaal binnen onze vereniging nieuwe opdrachtgevers gevonden.

Nieuw Lid: Vonders Automotive

In januari is Vonders Automotive lid geworden. Momenteel is hun website nog niet van online en kunnen wij u op dit moment nog geen informatie geven.

Nieuw lid: Energieoffertezakelijk

Energieoffertezakelijk brengt u met een klantvriendelijke benadering voordelige zakelijke energie offertes voor elektriciteit en gas. Wilt u ook kosten besparen? Kijk voor meer informatie op www.energieoffertezakelijk.nl.

Nieuw lid: Sjaak’s Hobbyshop afdeling Voorhout

Sinds april dit jaar is Sjaak’s Hobbyshop uit Voorhout lid geworden van onze vereniging. U kunt bij Sjaak terecht voor de meest uiteenlopende model-bouwpakketten, puzzels, racebanen etc. Neem vooral een kijkje op hun website www.sjaakhobbyshop.nl.

Nieuwe matches melden?

Wij vinden het leuk om uw match te vermelden op onze website, zodat onze leden de meerwaarde van onze vereniging daadwerkelijk kunnen waarnemen. Heeft u een goede match? Wij horen het graag! 

Melden
Business Platform Teylingen
Business Platform Teylingen
Business Platform Teylingen
Business Platform Teylingen

“Samen staan wij sterker”

"Samen staan wij sterker in het behartigen van onze collectieve belangen en in het bevorderen van onze plaatselijke economie."