Het coronavirus: check hier je regelingen

Het coronavirus: check hier je regelingen
De overheid ondersteunt ondernemers tijdens de coronacrisis met regelingen. Hiermee kun je bijvoorbeeld inkomensondersteuning krijgen of tegemoetkoming in je loonkosten. Ook zijn er regelingen die het makkelijker maken om aan krediet te komen. Tot eind juni 2021 is het coronasteunpakket van kracht. Enkele regelingen lopen langer door.
In dit overzicht vind je de belangrijkste regelingen, met een link naar de pagina met uitgebreide informatie per regeling. Bekijk ook de regelingencheck: vul vragen over je bedrijf in en krijg inzicht in de regelingen die mogelijk voor jou van toepassing zijn.

Financiële tegemoetkoming

Werkgelegenheids- en scholingsregelingen

Financierings- en/of kredietregelingen

Belastingmaatregelen

Sector- en branchespecifieke regelingen

Overig

 

KVK Corona regelingencheck

Op basis van een paar vragen, krijg je inzicht in de (fiscale) regelingen die mogelijk op jouw bedrijf van toepassing zijn. Het is een snelle check die leidt naar de voor jou belangrijkste regelingen. Niet alle regelingen zijn opgenomen en er blijven uitzonderingen. Doe de regelingencheck. Kijk voor het overzicht lopende regelingen (TOVO, NOW etc.) op de site van de KVK.
"Samen staan wij sterker in het behartigen van onze collectieve belangen en in het bevorderen van onze plaatselijke economie."