SportCafé op woensdag 15 maart

We slaan voor dit evenement de handen in een met Sportraad Teylingen. Op woensdag 15 maart organiseren we bij VV Foreholte een sprekersbijeenkomst. We hebben twee vrouwelijke scheidsrechters uit het betaald voetbal uitgenodigd die ook nog eens maatschappelijk actief zijn bij Defensie en het Openbaar Ministerie.
 
Clubbestuurders en ondernemers gaan zich zeker herkennen in het verhaal van deze twee dames. Ambitie en tegenslag staan als dilemma recht tegenover elkaar. Meld je vandaag nog aan via onderstaande knop.
 

Facts

Shona Shukrula en Franca Overtoom zijn de enige twee vrouwelijke voetbalscheidsrechters die actief zijn in het mannelijk betaald voetbal in Nederland. 
Al jaren zijn zij bezig om de top te bereiken, zowel nationaal en internationaal. Sinds 2017 zijn zij actief als FIFA-internationals en reizen zij samen door Europa om interlands te leiden. Daarnaast combineren zij hun topsport-carrière met maatschappelijke carrières als tandarts bij Defensie en als Officier van Justitie bij het Openbaar Ministerie.
 

Inkijkje

Shona en Franca geven een inkijkje in hun leven als vrouwelijke arbiters in de mannenvoetbalwereld. Zij nemen jullie mee in hun weg naar de top met daarbij de hoogte- en de dieptepunten die zij tegengekomen zijn. Ze vertellen hoe zij hun topsportcarrière in Nederland en bij de FIFA combineren met veeleisende maatschappelijke banen waarmee zij laten zien dat met hard werken en voldoende motivatie alles te bereiken is.
 
Bekijk op YouTube de Trailer en documentaire.
 
 

Aanmelden voor het SportCafé op 15 maart 2023

Wat leuk dat je naar het SportCafé komt! Vul onderstaand formulier in en klik op de knop 'Ik meld mij aan'. Je ontvangt een bevestiging per e-mail.

 

Aanmelding SportCafé - 15 maart 2023
Anti-spam
Typ bovenstaande code over.