Campagne ‘Welkom Terug!’

‘Welkom terug’ zeggen we als ondernemers tegen onze klanten. Om onze klanten op een passende manier welkom te heten is de campagne ‘Welkom terug’ ontwikkeld. Op deze pagina vind je alle uitingen die speciaal hiervoor hebben gefotografeerd. Download jouw foto en plaats deze de komende weken regelmatig op je sociale media.

Het vermelden waard

Plaats de hashtag #welkomterug ook, om het bereik van de campagne in de gemeente en op sociale media te vergroten.

Is er geen foto bij jou genomen dan kun je gebruik maken van de algemene uitingen. Heb je behoefte aan meer of eigen materiaal? Stuur een e-mail naar onze backoffice (backoffice@bpteylingen.nl). Voor een kleine vergoeding ontwerpt één van onze leden jouw materiaal in de stijl van de campagne, dit vergroot het bereik en de kracht. Samen staan we sterker!

We geven je ook een klein beetje inspiratie voor de tekst die je er bij kunt zetten:

  • Welkom terug in onze winkel en winkelstraat! Wij hebben er naar uitgekeken!
  • Welkom terug! Zien we jou binnenkort ook weer? We helpen je graag met… (vul hier in wat jij verkoopt)
  • Welkom terug! Wat fijn je weer te zien!
  • Welkom terug! We zien je graag binnenkort in de winkel, zodat we je kunnen helpen met… (vul hier in wat jij verkoopt)

Je kunt onderstaande tekst opnemen in je social post zodat je de kans op discussie minimaliseert:
Foto’s zijn gemaakt met inachtneming van de coronaregels. Het mondkapje is alleen afgegaan tijdens het maken van de daadwerkelijke foto’s. Tijdens het winkelen blijven de actuele coronaregels van kracht.

De onderstaande foto’s zijn te downloaden door op de foto te klikken en vervolgens met de rechtermuisknop te kiezen voor ‘afbeelding opslaan’. Je kunt ook alle foto’s in een keer downloaden door gebruik te maken van deze link.