Trots op 3 genomineerde BPT leden

Er kan er maar één de winnaar zijn. Om die te bepalen gaat de jury van de Duurzaamheidsprijs Duin- & Bollenstreek niet over één nacht ijs. Zij bezoeken alle acht genomineerde ondernemers voor een nadere kennismaking. Daar komen leuke, verrassende en vooral indrukwekkende onderwerpen over tafel. De jury moet nu beslissen welke vier finalisten een prijs van € 1.000 ontvangen.

De jury heeft het zichzelf dit jaar niet makkelijk gemaakt. Jurylid Anke Schüttemeyer: “Bij acht ondernemers vragen wij naar hun bedrijfsvoering en naar de resultaten die zij op het gebied van Mens, Milieu en Maatschappij willen behalen. Dan kijken wij ook nog naar Innovaties en naar de impact van het bedrijf op de streek. Veel werk, maar zeer de moeite waard.” Dit zijn de acht genomineerden:

Bouwbedrijf van der Hulst – Yvonne van der Hulst
Hoek Hoveniers – André Hoek
Van Kesteren Schilders – Loek van Noort
Jelles Carcenter – Jelle Smit
Herberg Welgelegen – Martin Noort
Glas Groenvoorziening – Ruud en Rianne Glas
Pure Value – Bram van Schijndel
Lemon Hill – Jolijn Koopmans

Business Platform Teylingen is dan ook heel trots dat hiervoor drie BPT leden (Bouwbedrijf van der Hulst, Hoek Hoveniers én Van Kesteren Schilders) zijn genomineerd en zullen de uitslag op de voet blijven volgen.

In het radioprogramma voor ondernemers in de Bollenstreek, BoBizzNizz, wordt op 12 juni de Finalisten bekend gemaakt. Luister om 20.00 uur voor deze spannende tweede stap naar de Finale op 10 oktober 2019.