Lancering nieuwe website BPT

Na de lancering van de nieuwe ondernemersvereniging Business Platform Teylingen (BPT) is direct van start gegaan aan de opzet van een nieuwe website voor zowel leden als niet-leden van BPT. En met trots kunnen we u mededelen dat de website www.bpteylingen.nl officieel is gelanceerd.

De afgelopen periode is er hard gewerkt aan de ontwikkeling van de nieuwe website, waarbij in één opslag duidelijk naar voren komt wat wij voor de bezoeker kunnen betekenen. Voorzitter Guy Seelen: “Via deze gebruiksvriendelijke website bieden wij bezoekers meer ingangen naar onze content en zijn wij goed vindbaar én benaderbaar. Deze website is een online informatiebron waarin de belangen van de vereniging worden behartigd. U vindt hier alle relevante informatie over de ondernemersvereniging: van informatie over de bestuursleden tot de statuten en van ledeninformatie tot nieuws over de activiteiten van de vereniging. Uiteraard is deze website volledig “responsive” en werkt op desktop, tablet en mobiel.”

De komende tijd werkt de ondernemersvereniging verder de optimalisatie van de vereniging. Samen gaan we aan de slag om de economische omstandigheden in onze gemeente en het ondernemerschap te verbeteren en te versterken.

Voor alle ondernemers in Teylingen die nog geen lid zijn, nodigt BPT hen van harte uit een kijkje op de website te nemen en natuurlijk ook lid te worden van de vereniging.

Foto: Guy Seelen (voorzitter) en Albert Versluis (secretaris / vice-voorzitter).