Vrijdag 3 september was het zover: De markt van Sassem. De jaarlijkse braderie en de Nacht van Sassem konden geen doorgang vinden. Ondernemersvereniging Business Platform Teylingen (BPT) organiseerde daarom dit geslaagde alternatief in het centrum van Sassenheim.

Voor het tweede jaar op rij konden de jaarlijkse braderie met aansluitend de Nacht van Sassem niet doorgaan. Een teleurstelling die Peter Melman (voorzitter kern Sassenheim BPT) en Jolanda Admiraal (activiteitencommissie kern Sassenheim BPT) om wilden buigen tot een alternatief wat aan alle coronaregels voldeed. Dit werd de Markt van Sassem. Dankzij de samenwerking met de gemeente Teylingen werd het evenement mogelijk. Peter Melman: “Heel fijn dat de gemeente met ons meedacht, zodat we toch een evenement konden organiseren.”

Genoeg ruimte voor iedereen
Het evenement wat op vrijdag 3 september plaatsvond aan de Hoofdstraat, de Kerklaan en het Kerkplein was een succes. Stands van ondernemers die wijn, sieraden, verzorgingsproducten en lekkernijen verkochten waren goed vertegenwoordigd. En ook de bezoekers wisten het centrum van Sassenheim goed te vinden – ondanks dat er geen kinderentertainment was – en zij hielden zich aan de regels. Met het zonnetje erbij was dit een geslaagde editie van de Markt van Sassem.